Nieuws

Kokerblikproject ‘afgevinkt’ door ikc ’t Wad

Fotograaf Wierd Snijder ontving woensdag uit handen van groep 4 van ikc ’t Wad een levensgrote ‘vink’ van alle namen van de kinderen uit de klas. Met de vink werd het kokerblikproject officieel beëindigd.

(Foto: HC – Ubbo Posthuma)

Wierd trapte het kunstproject in mei 2019 af met het overhandigen van een zelfgemaakte foto aan burgemeester Roel Sluiter. De burgemeester gaf een schilderij van eigen hand door aan een volgende zelfgekozen deelnemer en zo reisde de koker meer dan een jaar rond in Harlingen.

Corona heeft de reis met een paar maanden vertraagd maar toch deed uiteindelijk het beoogde aantal van tweeëntwintig deelnemers mee.

Op 13 november zullen alle kunstwerken worden afgeleverd bij het Hannemahuis om daar vanaf dinsdag 17 november tentoongesteld te worden.

Meer informatie over de tentoonstelling, ook over de meest recente coronavoorschriften, volgt via het Hannemahuis. Het Kunstcollectief Harlingen kijkt terug op een zeer geslaagd project en verheugt zich op de komende tentoonstelling. Mail: info@kunstcollectiefharlingen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda