Nieuws

Jan Otten en Wanda Otten-Laurens 60 jaar getrouwd

Jan Otten en Wanda Otten-Laurens vieren vandaag hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Ina Sjerps heeft namens het gemeentebestuur felicitaties overgebracht.

(Foto: Joachim de Ruijter)

Jan (86) ging 70 jaar geleden op 16-jarige leeftijd bij de Luchtmacht vanwege zijn interesse in vliegtuigen. Na diverse plaatsingen, onder andere in Duitsland, kreeg hij in 1975 de kans om op vliegbasis Leeuwarden te werken. Dat had ook zijn voorkeur, vanwege zijn interesse in watersport. En wonen in Harlingen was ideaal voor het gezin met inmiddels drie kinderen. 

Wanda (86) geboren in Indonesië, was op jonge leeftijd wees geworden en samen met haar broer door een Nederlandse familie geadopteerd en in 1946 meegenomen naar Nederland. Wanda werkte als kleuterleidster en bij de PTT. Haar broer ging na zijn schoolopleiding bij de Luchtmacht werken en werd een collega van Jan. Op zijn huwelijksdag ontmoetten Jan en Wanda elkaar. En dat het klikte blijkt uit dit jubileum. Inmiddels hebben ze zeven kleinkinderen en één achterkleinkind (de tweede is op komst).

|Doorsturen

BuienradarAgenda