Nieuws

Informatiebijeenkomsten Tall Ships Races Harlingen 2022

In juli 2022 is Harlingen voor de derde maal gasthaven van de Tall Ships Races. Jongeren tussen de 15 tot 25 jaar kunnen de reis van hun leven maken als trainee op een van de machtige schepen. Ze maken dan een unieke zeiltrip van Esbjerg naar Harlingen, werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, maken in beide steden de festiviteiten mee en sluiten tijdens deze week vriendschappen voor het leven. 

Op 30 oktober en 6 november organiseert Harlingen Sail informatiebijeenkomsten voor jongeren die overwegen volgend jaar mee te varen. Ook ouders zijn welkom op deze dagen. Naast een presentatie over het programma voor de trainees, de kosten, de voorbereiding en de workshops die trainees in aanloop naar hun reis kunnen volgen, worden ook alle vragen met betrekking tot corona in relatie tot deze reis beantwoord. Jongeren die zich inmiddels hebben aangemeld of dat na een van de informatiebijeenkomsten doen, kunnen op 6 november ook direct een eerste workshop volgen ter voorbereiding op het traineeship.

De informatiebijeenkomsten op zaterdag 30 oktober starten om 14.00 en om 15.00 uur. De bijeenkomst op zaterdag 6 november start om 13.30 uur. De workshops voor jongeren die zich aangemeld hebben of zich na de informatiebijeenkomsten aanmelden als trainee, starten op zaterdag 6 november om 15.00 uur. Alle bijeenkomsten vinden plaats in Harlingen.

Om een van de informatiebijeenkomsten bij te wonen, kunnen jongeren zich, indien gewenst samen met (een van) hun ouders opgeven op https://harlingensail.com/trainees/aanmelden-infomiddag/

|Doorsturen

Buienradar



Agenda