Nieuws

Huurders praten mee over leefkwaliteit

De Bouwverenging nodigt haar huurders uit voor een vervolggesprek na ‘FF buurten’. Met ‘FF buurten’ zocht de Bouwvereniging haar bewoners op in de wijk. Bewoners gaven tips en tops over de leefkwaliteit in hun buurt. Op 24 en 26 september nodigt de Bouwvereniging haar huurders uit om verder in gesprek te gaan.

FF buurten.

Samen een avondwandeling maken, geen huftergedrag, een steiger om op te zitten. Sociaal veilig, buren helpen elkaar, geen drugsoverlast, nette tuin, basketbalpaal en meer groen. Een kleine greep van wat de Bouwvereniging op straat hoorde. Petra van der Wier, directeur, vertelt: “Bewoners hebben veel ideeën genoemd. De ideeën hebben wij vertaald in vier thema’s: Tevredenheid - Ontmoeting - Woonomgeving - Veiligheid. Nu is het tijd voor de volgende stap. Wat is belangrijk, welke zaken pakken we beet? Hoe helpen wij elkaar?”

 

FF Buurten

De Bouwvereniging nodigt huurders uit op dinsdag 24 en donderdag 26 september van 19.30 tot 21.00 uur in haar ontvangstruimte. “Wij hopen onze huurders dan te treffen. We zijn erg benieuwd naar hun verhaal en ideeën over de opgehaalde thema’s”, aldus Petra van der Wier. Daarnaast blijft de Bouwvereniging haar huurders in de wijken opzoeken met ‘FF Buurten’.

Vanwege de catering hoort de Bouwvereniging graag of en wanneer u komt. U kunt dit doorgeven via de a.feenstra@debouwvereniging.nl of 0517-432525. Als u op het laatste moment besluit om toch te komen, dan is dat natuurlijk ook prima.

 

|Doorsturen