Nieuws

Handige schooltassen voor eerstejaars scholieren

De zomervakantie is weer zo goed als begonnen, wat betekent dat veel basisscholieren over een paar maanden de stap maken naar een middelbare school. Een spannende en belangrijke stap, waarvoor ze zonder meer een tas nodig hebben. Ouders zullen dan ook zoeken voor de beste schooltassen voor hun kinderen. Of het nou schooltassen dames of voor heren zijn, er zijn een paar aspecten van de tas die voor iedereen belangrijk en nodig zijn. 

Comfort en kwaliteit

Elke scholier heeft een andere smaak, maar een ding hebben ze in het gemeen: ze willen een comfortabele schooltas om te dragen. Het is gewoon een noodzaak. Je wilt natuurlijk niet dat er boeken in jouw rug steken, dat voelt allesbehalve lekker. Tevens kan dit ervoor zorgen dat een tas snel slijt, terwijl scholieren het toch jarenlang nodig hebben. Het is dan ook verstandig om te zoeken voor een schooltas van een hoogwaardige kwaliteit, zodat je zeker weet dat jouw kind zijn gehele middelbare schooltijd kan overleven met die tas. Schooltassen van Eastpak staan zonder meer bekend als de perfecte tas voor scholieren. Hieronder vind je twee tassen van Eastpak die kunnen voor elk kind, omdat ze in veel verschillende kleuren en printen verkrijgbaar zijn.

Eastpak Padded Pak’r

De Padded Pak’r is een populair ontwerp van Eastpak, wat in onwijs veel varianten te koop is. Je hebt ze in simpele designs in kleuren als groen, wit en roze. Bovendien heeft het Amerikaanse merk ze ontworpen in kleurrijke en vrolijke prints, er is zelfs een Padded Pak’r gemaakt van nep-vacht. Het is, zoals je gewend bent, gemaakt van polyester, wat zorgt voor stevigheid en langdurigheid. In de rugzak zit veel ruimte, het heeft namelijk een inhoud van 24 liter. Dit is verdeeld over een hoofdvak en een voorvak, die beide afgesloten worden met een rits.

Eastpak Out of Office

Je verwacht het niet door de naam, maar de Out of Office van Eastpak is zonder meer te gebruiken als een schooltas. Het is net als de Padded Pak’r in verschillende varianten te koop, al zijn er wel een stuk minder. Er zit wel meer ruimte in, de Out of Office heeft namelijk een inhoud van 27 liter. Er zit tevens een vak in voor een laptop van 13 inch. Je kunt het kopen met leuke printjes, zoals bladeren, strepen en een heuse western film. Gaat je dat allemaal te ver, dan kun je het tevens aanschaffen in een groene kleur.
https://www.eastpak.com/nl-nl/

|Doorsturen