Nieuws

Gezelligheidskoor de Moudekrûpers geeft jubileumconcert

Op zondagmiddag 16 december geeft gezelligheidskoor de Moudekrûpers uit Kimswerd een jubileumconcert in mfc Pier’s Stee. Het koor werd vijf jaar geleden opgericht en dit feit wil men niet zomaar voorbij laten gaan. Het concert begint om 15.00 (inloop vanaf 14.30 uur).

Het gemengd koor telt 35 leden, waarvan de helft uit Harlingen afkomstig is. Bij het ter ziele gaan van het Harlinger Opera- en Operettekoor stapten veel leden over naar de Moudekrûpers. Anna Bonnema zwaait de scepter en weet van deze groep een mooi geheel te maken. Zij weet zich gesteund door Arend van der Veen op accordeon. Het repertoire is heel breed; zowel Nederlands- als Engelstalig en uiteraard Fries met nummers uit de jaren 70, 80 en van heden. Er volgen nog twee repetities, want Anna Bonnema streeft naar zoveel mogelijk perfectie.

Onder het motto ‘wie jarig is trakteert’, is de toegang tot het concert geheel gratis en iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een kopje koffie of thee aangeboden en het moet al raar gaan als daar geen koekje bij zit. Naast het koor treedt de groep Fjo4werPower op, die ook enkele liedjes gezamenlijk met het koor zal zingen.

Het dagelijks bestuur van de Moudekrûpers bestaat uit voorzitter Willem de Haan, penningmeester Willem van der Staal en secretaris Willy Politiek. De repetities van het koor vinden één keer in de twee weken plaats in mfc Pier’s Stee, op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Meer info bij Willem de Haan: 0517-641502.

|Doorsturen