Nieuws

Gezellig gevulde zaal bij RSH Bingo

Omroep RSH viert dit jaar het 30-jarig jubileum. Een kleine 200 bingofanaten beleefden vorige week vrijdagavond de laatste RSH bingo in Trebol.

De winnaars. (Foto: Joyce van Wijngaarden)

Er werden tien rondes gespeeld en per ronde was € 80 beschikbaar. Door het trekken van een gekleurde bal, werd beslist hoe er gespeeld zou worden. Bijvoorbeeld Blauw was 1 rij € 10, 2 rijen € 20 en volle kaart € 50. Of bijvoorbeeld Groen: 1 rij € 5 en volle kaart € 75. Na de 10 rondes werd de Superronde gespeeld (volle kaart).

De Superronde is gewonnen door Patricia Roukema. Na de Bingo was er een verloting met allerlei leuke prijzen, beschikbaar gesteld door tal van lokale bedrijven. De waardebon van € 300 van EP Mensonides is gewonnen door Daniëlle van Haaften. De waardebon van € 450 van wooncentrum Walinga is gewonnen door Ineke Boomstra. De waardebon van € 450 van rijwielhandel Jelle Dijkstra is gewonnen door Bonnie v.d. Zee. Omroep RSH bedankt alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers en kijkt met een tevreden gevoel terug op een geslaagde bingoavond.

|Doorsturen

BuienradarAgenda