Nieuws

Gezamenlijke maaltijd in Nieuw Zuid

Op vrijdag 6 december kan iedereen komen eten bij ‘Samen@NieuwZuid’. Voor € 3 staat er een lekkere warme pastamaaltijd met een heerlijk toetje voor u klaar. Mocht u graag willen helpen met de voorbereidingen, dan kan dat ook.

Bij Samen@NieuwZuid staat elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer centraal. “Als je samen met andere mensen gaat eten, smaakt het eten vaak veel beter”, meldt de organisatie. 

Samen@NieuwZuid vindt iedere vrijdag plaats van 15.00 tot 17.00 uur in wijkgebouw Nieuw Zuid (Prinses Irenestraat 2). Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er samen gegeten om 17.30 uur. Hiervoor moet je je wel opgeven, voor 12.00 uur diezelfde dag. Dit kan via samennieuwzuid@aanzet.frl of 06-2474 0096.

Iedereen is van harte welkom en de prijzen worden zo laag mogelijk gehouden. Voor koffie en thee vraagt men een vrijwillige bijdrage. Even een half uurtje langs komen voor een bakje en een praatje? Dat is prima, je kunt vrij in- en uitlopen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals gezamenlijk eten, spelletjes, een creatieve activiteit, een lezing of een bingo. Iedereen mag zelf ook activiteiten aandragen. Samen@NieuwZuid is een initiatief van inwoners, Stichting AanZet en NieuwZuid.

|Doorsturen

BuienradarAgenda