Nieuws

Geen ringsteken tijdens Visserijdagen

HARLINGEN - Op vrijdagmiddag 31 augustus zullen er helaas geen Friese sjezen door het centrum van Harlingen rijden. Het traditionele onderdeel ringsteken van de Harlinger Visserijdagen is wegens te weinig deelname afgeblazen.

Er waren maar zes combinaties die aan de strijd om de Zilveren Tobbe konden deelnemen. Reden voor de geringe opgave is dat de meeste combinaties meewerken aan het theaterspektakel De Stormruiter en daardoor verhinderd zijn. “Het is heel jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Maar om het publiek een interessant spektakel voor te schotelen, zijn er veel meer deelnemers nodig”, aldus Jules Dutrieux, voorzitter van de Stichting Visserijdagen Harlingen. “We zijn naarstig op zoek naar een vervangend programmaonderdeel, dus hou www.visserijdagenharlingen.nl in de gaten voor meer nieuws.”

Overigens wordt er woensdagavond op het terrein van kaatsvereniging Eendracht aan de Noordoostersingel wel een demonstratie door politiehonden gegeven. De aanvang is 19.30 uur en de entree is gratis.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda