Nieuws

Feestelijke seizoensafsluiting SOOS Harlingen bij Boelegoed

SOOS-leden, begeleiders en bestuur hebben vorige week donderdag met een feestje bij jeu de boules-club Boulegoed het SOOS-seizoen afgesloten. De SOOS-leden (mensen met een verstandelijke beperking) werden om 19.00 uur ontvangen en zowel binnen als buiten was alles weer prachtig versierd.

(Foto: HC – Ubbo Posthuma)

Jan Willem van Veenendaal heette namens de ‘Vriendenclub van Acht uit Harlingen’ iedereen van harte welkom. Samen met De Stichting Verwenzorg (Gerben Wijnia) werd deze avond alweer voor de vijfde keer mogelijk gemaakt. Wedstrijdleider Annemarie van Boelegoed deelde vervolgens de teams in om te boulen.  De begeleiders van Boelegoed, Jellie, Bauke en Reitse gaven uitleg en deden ook mee. Er werd fanatiek gestreden om de prijzen. Tussen het jeu de boulen door werden de SOOS-leden en begeleiders getrakteerd op heerlijke kersen met cake. De Stichting Verwenzorg heeft in de zomermaanden het thema ‘kersen’ centraal staan en dat betekent: lekker veel kersen eten!

 

Aan het eind van de avond gingen alle aanwezigen op de groepsfoto. Daarna reikten Jan Willem en Gerben namens de ‘Vriendenclub’ de prijzen uit. Alle SOOS-leden waren winnaars en ontvingen een gouden medaille. De SOOS-leden en begeleiders waren onder de indruk van deze prachtige avond en natuurlijk de afsluiting; kersen met ijs en slagroom.

 

Johan Schikker (voorzitter van St. SOOS Harlingen) sloot de avond toepasselijk af en bedankte de Stichting Verwenzorg, de Vriendenclub van Acht uit Harlingen, Boelegoed en last but not least de begeleiders van de SOOS Harlingen voor al hun inspanningen van het afgelopen seizoen. Hiermee kwam een einde aan een zeer geslaagde avond voor de SOOS en eenieder ging voldaan en tevreden naar huis.

Nu eerst een kort zomerreces en op zaterdag 4 augustus aanstaande gaan de SOOS-leden en begeleiders, tijdens de Tall Ship Races, varen op de Regina Andrea. Dit wordt aangeboden door de Lionsclub Franeker-Harlingen.

|Doorsturen