Nieuws

Deelname Lanenkaatsen nadert 200

Nog ruim een week te gaan en dan sluit de deelnamelijst voor de 72e editie van het Lanenkaatsen, van 12 tot en met 16 juni. De deelnameteller nadert inmiddels de grens van 200 kaatsers. De verwachting is dat er ongeveer evenveel kaatsers meedoen als vorig jaar, toen er 280 op de lijst stonden.

Onder de deelnemers zijn tot nu toe 80 Harlingers, 20 Sexbierummers, 18 Franekers, 11 Arummers en 8 Midlumers. De overige deelnemers komen uit de andere omliggende dorpen en een enkeling van verder. De groepen 3 (36-49 jaar), 4 (50-59 jaar) en 6 (60+) kunnen nog wel wat versterking gebruiken; de organisatie weet uit ervaring dat men in deze categorieën vaak in de laatste weken opgeeft. Voor iedere klasse geldt een minimale deelname van 8 parturen en vooral de damesgroep 36 jaar en ouder kan nog wel wat aanmeldingen gebruiken, zodat deze groep mee kan doen en de organisatie de Siebo Homminga bokaal kan uitreiken. Je kunt je nog opgeven tot en met zaterdag 10 juni 17.00 uur op www.lanenkaatsen.nl of bij Kamsma Schoenen op de Kleine Breedeplaats.
OPROEP: het Comité Lanenkaatsen is op zoek naar keurmeesters, telegrafisten en lotenverkopers. Aanmelden: info@lanenkaatsen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda