Nieuws

De Klok: tweejaarlijkse musical rsg Simon Vestdijk

HARLINGEN - Ruim vijftig leerlingen werken sinds januari samen aan de musical ‘De Klok’, die op dinsdag 27 maart aanstaande zal worden opgevoerd. 

Onder leiding van een kleine groep docenten worden alle benodigdheden voor deze musical verzorgd door de leerlingen zelf. Dansers, kledingmaaksters, decorbouwers, bandleden, toneelspelers, zangers en grimeurs toveren de school om tot een heus theater. De leerlingen zullen er zeker voor zorgen dat hun productie dit jaar weer een groot succes wordt.

 

De Klok: Cindy wil het batterijtje van haar horloge laten vervangen. In een klein klokkenwinkeltje ontmoet ze een mysterieuze klokkenmaker. Wanneer deze met haar horloge even naar achteren gaat kijkt Cindy nieuwsgierig rond. Ze ziet een heel grote klok die de verkeerde tijd aangeeft. Cindy wil behulpzaam zijn en zet de wijzers in de juiste stand. Dan gebeuren er opeens hele rare dingen en Cindy komt terecht in een spannend avontuur. Daarbij ontmoet ze veel vreemde, intrigerende en nog niet beroemde mensen.

 

De musical wordt op dinsdag 27 maart twee maal opgevoerd in de kantine van de scholengemeenschap (Koningin Julianastraat 3): om 18.45 en om 20.45 uur (de musical duurt ongeveer een uur). Entree 3 euro (kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop op school tijdens de pauzes, en aan de deur).

|Doorsturen

Buienradar



Agenda