Nieuws

Dag van de Binnenvaart op Maritieme Academie

De Maritieme Academie Harlingen doet mee aan de landelijke Dag van de Binnenvaart. Aanstaande zaterdag (van 10.00 tot 15.00 uur) kunnen belangstellenden schepen bekijken, varen op simulatoren en vragen stellen over de maritieme opleidingen VMBO en MBO.

In de Willemshaven, aan de zeezijde van het dok, kunt u aan boord van motorbeunschip Vento en motorschip Emeli. Aan de drijvende steiger, aan de zeezijde, kunt aan boord van het Noorse tallship Christian Radich. Daarachter ligt het imposante megajacht Valoria B van Feadschip, niet open voor bezoekers, maar wel te bewonderen vanaf de steiger.

Het pas geopende simulatorcentrum van de Maritieme Academie Harlingen is open voor iedereen die graag wil ervaren hoe het is om een schip te besturen. Daar kunt u ook alle info krijgen over de maritieme opleidingen VMBO en MBO en over de grote kansen op prima betaald werk bij de binnenvaart.  Het simulatorcentrum ligt aan het Oud Jaagpad en is te bereiken via het parkeerterrein van de Maritieme Academie Harlingen (Almenumerweg 1).

|Doorsturen