Nieuws

Buurten in Midlum

Zaterdag 25 september ‘Nationale Burendag 2021, werd in Midlum als dorpsgemeenschap beleefd. Door dorpsomroeper Kees werden de bewoners van Midlum erop geattendeerd, dat deze middag om 16.30 uur bij dorpshuis ‘De Spil’ van start ging. 

Hier stond koffie en thee klaar waarna een ieder vrijblijvend, al lopend of fietsend, de route door Midlum kon ondernemen. Vele vrijwilligers hadden een divers programma, bestaande uit een kunstexpositie, muziek door Zeeslag en Harry Greve, een ontmoetingsplek bij de nieuwbouw Frittema-/Fonteinstraat, jeugd activiteiten met onder andere een springkussen, sport en spel, kop van Jut, reuzensjoelbak, een fotopuzzel en een mini-oldtimershowplein, op een zevental locaties in elkaar gezet. De toneelclub bewoog zich verkleed en al door het dorp. 

Onderweg kreeg men kosteloos een hapje of drankje aangeboden. Dit alles bij elkaar zorgde voor een ‘bruisende’ middag in het dorp. Wat door Midlum haar bewoners met veel enthousiasme is ontvangen en beleefd! Nationale Burendag 2021 werd omstreeks 19.00 uur, onder het genot van een drankje, afgesloten in dorpshuis ‘De Spil’. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda