Nieuws

Betrokkenheid huurder centraal op jaarvergadering hvH

Van alle huurders in de gemeente Harlingen zijn er ongeveer 2200 lid van de huurdersvereniging Harlingen, de belangenvereniging die zich sinds 1968 inzet voor mensen die in een huurhuis wonen. Om aan de weet te komen hoe groot de betrokkenheid van een huurder is, staat dit thema centraal op de komende jaarvergadering van 7 mei aanstaande.

Voor de pauze is het zakelijke gedeelte met onder andere de mededelingen van het bestuur en de jaarverslagen van zowel de secretaris als de penningmeester. Daarnaast komt het jaarplan 2018/2019 aan de orde met daarin onder andere de nieuwbouwplannen op Kluerd/Ropens, het Dukdalfterrein en het voormalig AZC-terrein in Plan Zuid.

Na de pauze wil het bestuur graag met de aanwezige leden van gedachten wisselen over hoe groot hun betrokkenheid is als huurder in onze gemeente. Het gaat daarbij niet om klachten, maar wel hoe de leden hun woongenot ervaren in hun woning, straat en wijk en hoe hun contacten zijn met de verhuurder en de gemeente. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in mfc Het Vierkant op Johan van Oldebarneveltstraat 2 te Harlingen.

|Doorsturen