Nieuws

Belinda Holwerda nieuwe lijsttrekker Harlinger Belang

Belinda Holwerda wordt de nieuwe lijsttrekker van Harlinger Belang. Ze maakt deel uit van een kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, met een combinatie van ervaren fractie- en raadsleden en nieuw talent. De ledenvergadering neemt op 16 december een besluit over de officiële aanstelling van Belinda Holwerda als lijsttrekker.

Belinda Holwerda.

Belinda Holwerda: “Ik woon sinds 25 jaar in Harlingen en voel me betrokken bij de stad en haar wel en wee. Als ambtenaar in dienst van de gemeente Harlingen heb ik in het verleden geprobeerd in elk geval aan het ‘wel’ een bijdrage te leveren. Ik zet dat graag voort in dienst van Harlinger Belang in de meest brede zin van het woord.”

“Ik ben mijn loopbaan begonnen bij het toenmalige Nieuwsblad van het Noorden waar ik veertien jaar gewerkt heb. Daarna ben ik in verschillende functies werkzaam geweest bij gemeenten in Noord-Nederland. De laatste jaren werk ik als projectleider en manager voor de Kwadrant-groep. Mijn functies kenmerken zich voornamelijk door een sterk dienstverlenend en sociaal karakter. Mijn vrije tijd breng ik graag door op het water als fervent zeezeiler. Ook lezen vind ik een fijne tijdsbesteding.”

Bestuur en fractie van Harlinger Belang zijn blij met hun nieuwe lijsttrekker en de advieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, met name omdat een belangrijke motivatie van de kandidaten ligt in de lokale focus van Harlinger Belang. “Onze gevarieerde kandidatenlijst bestaat uit mensen met verschillende ervaring, leeftijd en afkomstig uit verschillende wijken en dorpen in onze mooie gemeente. Wat ons bindt is de wil om Harlingen perspectief te bieden. Perspectief op een fijne leefomgeving met voldoende ruimte om te sporten, te recreëren en te ontspannen. We maken ons hard voor meer betrokkenheid van inwoners bij bouw- en ontwikkelingsprojecten met transparante procedures. We gaan voor meer steun voor (startende) ondernemers en maken ons sterk voor nieuwe banen en bedrijven. Een gezellige levendige en voor iedereen goed toegankelijke binnenstad is ook een groot aandachtspunt. Deze speerpunten en veel andere vindt u natuurlijk binnenkort ook terug in ons verkiezingsprogramma.”

|Doorsturen

BuienradarAgenda