Nieuws

Barre tocht 3FM Serious Request komt door Harlingen

HARLINGEN – Dit jaar is er geen Glazen Huis voor 3FM Serious Request, maar drie teams van twee 3FM dj’s lopen een barre tocht door heel Nederland. Sander Hoogendoorn en Eva Koreman komen op woensdag 19 december in Harlingen.

Sander Hoogendoorn en Eva Koreman.

De dj’s lopen in de week voor kerst, van 18 tot en met 24 december, 24 uur per dag een barre toch door heel Nederland. Ze hopen op kerstavond aan te komen bij het hoofdkwartier TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon.

 

Ook nieuw dit jaar is dat je een ‘eigen’ doel kunt kiezen waarvoor je in actie komt: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld of noodhulp bij oorlog en conflicten. 

 

3FM Serious Request hoopt dat veel mensen langs de route in actie komen voor de goede doelen. “Wat dacht je bijvoorbeeld van het organiseren van een gamemarathon in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging, een marathon zingen met je koorclubje, een restaurant in je eigen huis of een rooftopparty op je eigen dakterras midden in de winter: alles dat geld oplevert voor het Rode Kruis is geoorloofd.”

 

Een actie kun je aanmelden op www.3fm.nl/kominactie. Daar staan ook kant en klare acties, zoals ‘meelopen met de dj’s’.

 

Dj’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman beginnen dinsdag 18 augustus op Vlieland. Daar pakken ze woensdag de boot, en ze overbruggen van 15.00 tot 21.00 uur het traject Harlingen-Breezanddijk. Ze lopen in de dagen daarna via onder andere Hoorn en Amsterdam naar Utrecht. Meer informatie over de routes van de dj’s staat op www.3fm.nl/route.

De route van Sander Hoogendoorn en Eva Koreman.

|Doorsturen