Sport

Zonnig Mosseltoernooi

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Onder ronduit stralende weersomstandigheden is afgelopen zondag bij tennisvereniging Ready op het Cleem Heegerpark aan de Achlumerdijk het jaarlijkse Mosseltoernooi gespeeld. Het onderlinge toernooi geldt als afsluiting van het zomerseizoen en vindt elk jaar eind september plaats.

Net als de drie voorgaande jaren waren de weergoden de organisatie goed gezind. Alle deelnemers kwamen drie keer in actie, steeds met wisselende partners, waardoor ieder evenveel kans had om in de prijzen te vallen. Er werd gespeeld om sets, in de 50 minuten durende partijen. Zo rond de klok van vieren werden de winnaars bekend gemaakt door Rudolf Zuiderhof.

Het Mosseltoernooi heet niet voor niets het Mosseltoernooi en na de prijsuitreikingen volgde dan ook een heerlijke maaltijd met gekookte mosselen als hoofdgerecht. Wiep Toering wist ook dit jaar de mosselen op grandioze wijze te bereiden. Daarnaast waren er voor de niet mosselliefhebbers overheerlijke pasta en chili con carne bereid door respectievelijk Tieneke Veltman en Astrid Pennekamp.
Na dit mosseltoernooi maakt TV Ready zich klaar voor het komende winterseizoen in de hal. Voor de diverse overdekte competities hebben zich inmiddels zoveel deelnemers aangemeld dat op voorhand al kan worden gesproken over een succes. Wie nog mee wil doen aan één van de wintercompetities moet er snel bij zijn, want vol is vol. Meer weten? Kijk op www.tvready.nl

Winnaars heren
1: Harrit Kingma
2: Michel van der Ploeg
Gedeeld 3: Fred van Vliet en Antal Kuiper
Winnaar dames
1: Xandra de Vroom
2: Lien Stadig
Gedeeld 3: Trijntje den Breejen en Esther Hinrichs

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda