Voetbal

Zeerobben wint oefenwedstrijd tegen Franeker

Door Jeroen Pietersma
Onder bijna ideale omstandigheden maakten de trainers Roosenburg en Schotanus van hun trainingsavond gebruik om wat jong talent te laten proeven aan het grote werk in een onderlinge oefenwedstrijd (onder de 23) op het Oostersportpark. Naast de jeugd uit de A?s en B?s kregen enkele langgeblesseerde spelers ook speeltijd.

In de eerste helft nam Zeerobben een 2–0 voorsprong. Een combinatie dor het midden werd afgemaakt door Ronald van der Heijden (terug van weggeweest). Kristiaan Feenstra maakte met een mooie stiftbal de tweede goal. Goed voetbal werd afgewisseld met soms missers door onzekerheid.
Marijn Helfferich maakte de 3–0 na een mooie voorzet van Jurre Baarsma. Daarna scoorde Franeker twee keer en leek het nog spannend te worden met 3–2. Higor da Silva liet zien het scoren niet te zijn verleerd. Na een vloeiende combinatie maakte hij de 4–2 en uit een afgeslagen inzet zorgde hij voor de eindstand 5–2.
Voor Zeerobben speelden: Theo Nota, Ronald van der Heijden, Kristiaan Feenstra, Marijn Helfferich, Higor da Silva, Jordy Torenbeek, Steven Beuker, Patrick Amels, Marvin Brandsma, Jurre Baarsma, Jip Vissers, Pieter Hermens, Ruben Bosga, Brent de Groot en Jorrit Bruynzeel.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda