Voetbal

Zeerobben sportief partner sc Heerenveen.

Door Jeroen Pietersma
HEERENVEEN ? Terwijl heel Harlingen zich opwarmde voor de slotavond van de Visserijdagen togen voorzitter Johannes Woudstra en ambassadeur Lieuwe Wesselius van Zeerobben naar Heerenveen. Voorafgaande aan de wedstrijd tussen Heerenveen en PEC Zwolle ondertekenden zij het contract waarmee Zeerobben toetreedt tot het selecte gezelschap van Sportief Partners van sc Heerenveen.

Naast de uitstraling en positieve PR die dit partnership met zich meebrengt hoopt Zeerobben vooral te profiteren van de sportieve, organisatorische en bestuurlijke kansen die het partnership met zich meebrengt. De technische staf en spelers kunnen profiteren van kennisoverdracht in de vorm van clinics, masterclasses en themabijeenkomsten. Die sportieve samenwerking is voor Zeerobben het speerpunt, omdat deze bijdraagt aan de verhoging van de kwaliteit in voetbalopleiding die de club haar leden wil bieden.

Daarnaast kunnen bestuurders, commissieleden en vrijwilligers nog op velerlei manieren hun voordeel doen met deze samenwerking. Zowel in de ondersteuning bij hun activiteiten voor Zeerobben als voor de ontspanning. Ook leden zullen kunnen profiteren van diverse korting- en kaartenacties.

Aan de zakelijke kant is eveneens gedacht, want het partnership gaat kansen bieden aan de sponsoren, met name aan de leden van de succesvol groeiende Businessclub van Zeerobben. Meer over het partnership binnenkort in de nieuwe presentatiegids en via de website van Zeerobben.

Zaterdagavond vond dus de ondertekening plaats in de goed gevulde perszaal van het Abe Lenstra stadion. Vanuit Zeerobben is Lieuwe Wesselius aangesteld als ambassadeur. Hij zal de contacten met sc Heerenveen onderhouden en binnen de club sturing geven aan de wederzijdse activiteiten. Aan de zijde van Heerenveen ligt deze rol bij Ronny Venema, voormalig rechtervleugelverdediger, in de tijd dat Foppe de Haan daar nog aan het roer stond. Samen met voorzitter Johannes Woudstra als vertegenwoordiger van Zeerobben en bestuursvoorzitter Jelko van de Wiel van sc Heerenveen zette Lieuwe namens Zeerobben zijn handtekening onder het partnership. Tijdens de nacht van Harlingen werd nog even geproost op dit heugelijke feit.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda