Voetbal

Zeerobben ontvangt Groninger Winsum

Door Jeroen Pietersma
Van de komende tegenstander op zaterdag 25 november is na genoeg niets bekend over de geschiedenis. Winsum speelde vorig seizoen ook al in de eerste klasse E en eindigde toen op de zesde plek in de ranglijst.

Thuis wonnen de Groningers met 3-0 van VEV en uit werd Noordscheschut met 0-3 verslagen. Dat zijn cijfers, die aantonen, dat Winsum een knappe ploeg heeft. Thuis tegen Balk kwam de 1-1 als eindstand op het scorebord. De andere wedstrijden gingen met klein verschil verloren, waarbij afgelopen zaterdag in Winsum met 0-1 werd verloren van koploper Drachtster Boys.

Zeerobben liet achteraf gezien twee punten achter tegen vv Groningen (1-1). Winst was het goede spel in de eerste helft met de wederom sterke Marcel Visser terug op het middenveld. Het tweede bedrijf viel tegen. Met een vijfde plaats mag Zeerobben best tevreden zijn. Maar winst in de komende wedstrijd is wel zeer wenselijk om niet verder af te zakken. De blessures van Marijn en Jan Dirk hebben nog tijd nodig, maar de bank deed het weer naar behoren. Waarschijnlijk zal Pim Bleichrodt terugkeren na ziekte. We heten de Groningers van harte welkom op het Oostersportpark. En verwachten weer zeer veel steun van onze telkens groeiende supportersschare.
Zeerobben – Winsum, zaterdag 25 november, aanvang 15.00 uur.

Programma in de eerste klasse E:
Zaterdag 25 november 2017
Be Quick Dokkum - VV Buitenpost
Drachtster Boys - VV Gorecht
VV Groningen - PKC '83
d'Olde Veste '54 - Blauw Wit '34
CVV Oranje Nassau G - VV Noordscheschut
VEV '67 - VV Balk
Zeerobben - VV Winsum

|Doorsturen

Buienradar



Agenda