Voetbal

Zeerobben heet heel Harlingen e.o. welkom

Door Jeroen Pietersma
Het spreekt voor zich dat de focus bij Zeerobben deze week eerst en vooral gericht is op waar het echt om gaat: winnen van Hardegarijp. Zie daarvoor ook de voorbeschouwing elders op deze pagina. Daarnaast houdt Zeerobben rekening met een grote publieke belangstelling en bereidt het zich dan ook voor op de organisatorische aspecten die spelen.

Om te beginnen is er sprake van een toegangskaartenactie. Uiteraard hebben alle spelende en niet spelende leden, vrijwilligers, donateurs, leden van de vriendenclub, leden van de businessclub en genodigden als gewoonlijk vrij entree. Zij hebben daartoe deze week uitnodigingskaarten ontvangen. 

Om een en ander bij de entree in goede banen te kunnen leiden wordt bezoekers geadviseerd tijdig aanwezig te zijn (de wedstrijd begint 14.30 uur), waarbij houders van entreekaarten via een gescheiden ingang naar binnen gaan. Kaarthouders links aanhouden en alle andere bezoekers rechts langs het kassahok. Dit wordt ter plaatse ook duidelijk aangegeven. Na de entree komen de bezoekers onze lotenverkopers tegen. De loterij wordt van harte aanbevolen.

Uit oogpunt van (verkeers-)veiligheid wordt bezoekers gevraagd zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar het Oostersportpark te komen. Het parkeerterrein is normaliter al te klein, dus laat bij voorkeur de auto thuis. Echter is ook de fietsenstalling beperkt, dus wie daartoe in staat is ziet Zeerobben graag op de benenwagen verschijnen.

Voor de niet regelmatige bezoeker van wedstrijden van Zeerobben is het goed om nog even een paar huisregels te vermelden:
- het veld NIET betreden; bezoekers dienen achter de hekken te blijven
- voor, tijdens en ook na afloop is het verboden drinken in glas of blik mee te nemen en te nuttigen (KNVB regels). Dit geldt ook voor het terras voor het clubhuis.
- geen vuurwerk afsteken i.v.m. kunstgras, anders dan gecontroleerd door en na afstemming met het bestuur
- volg aanwijzingen van functionarissen zonder morren op
- toon RESPECT voor spelers en het arbitrale trio

Zeerobben heet iedereen op voorhand graag welkom bij deze wedstrijd van het jaar en uiteraard ook na afloop als er hopelijk iets te vieren zal zijn. In dat geval biedt de club gereduceerde tarieven in de kantine.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda