Voetbal

Zeerobben F6 kampioen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - 2015 Is eigenlijk nog maar net begonnen en Zeerobben heeft haar eerste kampioenschap al binnen. Zeerobben F6 is kampioen geworden van de KNVB Zaalvoetbalcompetitie 2014-2015, klasse Regio Leeuwarden e.o. 7.

Voor Zeerobben een uniek kampioenschap, want dit is het allereerste KNVB-zaalvoetbalkampioenschap. Dit team met eerstejaars F-spelers deed voor de eerste keer mee met de zaalvoetbalcompetitie. In een lastige poule tegen clubs uit Leeuwarden en Oosterlittens wisten de Harlingers de eerste plaats te bezetten door bijna alle wedstrijden te winnen. F6 eindigde gedeeld eerste in de stand, maar mocht zich door het zeer positieve doelsaldo (+27) de terechte kampioen noemen. En winnen is natuurlijk mooi, de wedstrijden werden ook nog eens met zeer veel enthousiasme, plezier en inzet gespeeld. Afgelopen zaterdag werd het kampioenschap uitbundig gevierd, waarbij de spelers de kampioenschaal en een beker overhandigd kregen uit handen van Zeerobben-jeugdvoorzitter Arjen Miedema. Inmiddels is de veldcompetitie alweer gestart. De eerste wedstrijd werd afgelopen zaterdag met goed voetbal gewonnen van LAC Frisia met 5-2. 
 
 
Op de foto voor vlnr: Isabella Markenstein, Jochem Toxopeus, Vincent Hanekamp, Rik de Wit en Ezra Schilder. Achter vlnr: Arnoud Burkels (leider), Jordi Krikke, Senna Menks, Abel Schokker, Jesper Burkels, Mats Hoekema, Thijs de Witte en Siebolt Krikke (leider).

|Doorsturen

Buienradar



Agenda