Zeerobben A1

HARLINGEN - Zeerobben A1 is vorig seizoen gedegradeerd uit de 4e divisie en probeert de draad weer op te pakken in de hoofdklasse. De ploeg is daarin nog ongeslagen. Afgelopen zaterdag was A1 wel heel dicht bij de winst. Na een 1-0 voorsprong kwam LSC sterk terug en pakte een 1-2 voorsprong. Maar Zeerobben toonde veerkracht en boog de stand om naar een 3-2 voorsprong. De wedstrijd duurde echter te lang voor Zeerobben. In de 10e minuut van de blessuretijd kwam LSC nog langszij en scoorde de 3-3. Weer geen drie punten maar een punt voor A1 maar nog steeds wel ongeslagen. Met 7 punten uit 5 wedstrijden staat Zeerobben samen met SWZ Boso Sneek A1 en SJO Broekster Walden A1 op een gedeelde 3e plaats. Blauw Wit A1 en Drachten A1 zijn de koplopers met 10 punten uit 5 wedstrijden. De competitie is nog lang.