Voetbal

Zaalvoetbalteam heeft nieuwe sponsor

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Zaalvoetbalteam ?de Kombuis? is al jarenlang een hechte groep. Veertien seizoenen speelden zij met heel veel plezier voor snackbar ?de Kombuis?, toen het noodlot dit jaar plotseling toesloeg.

“We waren verbijsterd toen we het verschrikkelijke nieuws over Daan en Ingrid hoorden”, zegt leider van het team Jurjen Hoekstra. “In het seizoen 1999/2000 zijn we met dit zaalvoetbalteam begonnen. De kern van het team speelt al tien tot veertien jaar met elkaar en we zijn ook al die tijd al vrienden.”

Door het plotselinge overlijden van Daan en Ingrid kwam het zaalvoetbalteam zonder sponsor te zitten. Een aantal spelers kwam ook uit in de Franeker zaalvoetbalcompetitie bij uitzendbureau Alinex. Jurjen: “Ook hebben enkele spelers in het verleden voor eigenaar Zoran Djukanovic gewerkt. Mede hierdoor was het snel geregeld dat Zoran van uitzendbureau Alinex bereid was ons te sponsoren.”

Zaalvoetbalteam Alinex gaat uitkomen in de hoogste poule van de Meromar zaalvoetbalcompetitie. Inmiddels hebben ze nieuwe tenues, waar ze ongetwijfeld de komende seizoenen in zullen schitteren.

Op de foto: staand vlnr Zoran Djukanovic (sponsor), Jurjen Hoekstra (leider), Stephan Klees, Bouke Zuiderhof, Etienne Oosterom, Erik Broekhuizen, Marcel de Jong (leider). Zittend vlnr Feron Zuiderhof (mascotte), Ton Phiwwiang, Daniel Matakupan, Sven Noordenbos, Steffan Amels en Marcel ten Hoeve.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda