Voetbal

Wintertoernooi E-pupillen

Door Jeroen Pietersma
Donkere luchten hingen afgelopen zaterdagochtend boven het Oostersportpark. De jeugdafdeling van Zeerobben organiseerde een ?Wintertoernooi? voor de E-pupillen en die titel deed het toernooi eer aan. Het werd ook echt winters deze ochtend. Toch besloot de organisatie om het toernooi door te laten gaan. De velden waren goed bespeelbaar en nagenoeg iedereen was aanwezig.

Rond tien uur stonden toch weer ongeveer zestig enthousiaste kinderen aan de start voor dit wintertoernooi. Ondanks de kou en de soms winterse buien was het enthousiasme bij de meeste kinderen groot. Gaandeweg de ochtend werd het weer iets beter en konden na de pauze met warme chocolademelk en een zakje chips de finales gespeeld worden.
Rond twaalf uur was de volgende uitslag bekend:
1. Bolivia
2. Chili
3. Mexico
4. Uruguay
5. Argentinië
6. Peru
7. Venezuela
8. Mexico

Zo was een einde gekomen aan een spontaan georganiseerd toernooi voor de E-pupillen. De kinderen en de ouders hebben zich van de goede kant getoond door toch (bijna) allemaal aanwezig te zijn. Eigenlijk verdienen zij een revanche maar dan op een zaterdagochtend onder een heerlijk voorjaarszonnetje. De chocomelk kan dan achterwege blijven. Op naar het voorjaar.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda