Sport

Windpowercentre BV geeft VVH kracht

Door Jeroen Pietersma
Het bedrijf Windpowercentre BV aan de Lange Lijnbaan is een bedrijf van windenergie pionier Lammert Soet. In de loop van dit jaar is het bedrijf sponsor geworden van twee teams van VVH. De meisjes A, die momenteel koploper zijn in hun competitie lopen vol trots in hun nieuwe outfit en ook Dames 2 (de moeders van) zijn door Windpowercentre BV in een nieuw tenue gestoken.

Windpowercentre BV is een merkonafhankelijk facilititeringsbedrijf aan de Lange Lijnbaan in de Industriehaven. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle klussen en ruimtevraag voor de windmolen branche. Daarnaast kan de goed gefaciliteerde montagehal ook door andere sectoren gebruikt worden. Het pand is daartoe onder andere uitgerust met een 50 tons kraanbaan met een haakhoogte van 7 meter. Het bedrijfspand is voorzien van diverse full-service werkplekken en een fraaie vergaderruimte. Het 3 ha grote oversslagterrein in de haven is bereikbaar voor extreem lang en zwaar transport. 

Of het door de nieuwe sponsor komt of door hun eigen power, feit is wel dat VVH dames 2 in de halve finale van de bekercompetitie zitten en in de competitie verdienstelijk tweede staan. Meisje A staat op het punt kampioen te worden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda