Sport

VVH Dames 1 thuis tegen Covos

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen zaterdag speelden de volleybaldames van Rozengracht 24 uit Harlingen een wedstrijd tegen Covos. De dames speelden om 17.00 uur thuis en het was gezellig druk op de tribune. Voor de dames van VVH was dit een belangrijke wedstrijd om punten binnen te halen. VVH en Covos gingen gelijk op en staan in de standenlijst vlakbij elkaar.

De eerste set moest VVH behoorlijk op dreef komen. Ondanks dat VVH nog niet lekker in de wedstrijd zat ging het spel gelijk op en wist Covos in de laatste punten het verschil te maken. De eerste set werd gewonnen door Covos.
VVH dames namen hier geen genoegen mee en wilden dan ook de winst in de volgende set behalen. Meteen vanaf het begin had VVH de smaak te pakken. Er werd met druk gespeeld en VVH wist met de punten vooruit te lopen. Deze set won VVH en het stond nu 1-1.
De derde set hield VVH het spel goed onder controle. Er werd goed verdedigd en gevochten voor elke bal. Ook deze set wist VVH te winnen.
In de vierde set wist Covos weer meer druk te leggen. Beide teams gingen gelijk op en net op de momenten dat er gescoord moest worden om verschil te maken liet VVH het afweten. Helaas pakte Covos deze set en stonden VVH en Covos nu 2-2.
De vijfde en beslissende set had Covos meteen alweer een uitloop in punten. VVH was niet van plan de set makkelijk uit handen te geven en kwam zeer goed terug in de wedstrijd. Helaas wisten ze toch net niet het verschil te maken en won Covos.
Maar zeker niet getreurd de dames hebben goed gespeeld en gevochten. Op naar de volgende wedstrijd en dan kijken of ze we daar weer punten gaan halen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda