Sport

VVH dames 1 tegen BEO dames 1 Bakhuizen

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen vrijdag moesten de dames van VVH Rozengracht 24 uit Harlingen spelen tegen BEO dames uit Bakhuizen. BEO dames 1 staat op de vijfde plek.

De dames van Harlingen hadden een vliegende start er werd goed gevolleybald. In het begin liep alles goed. De dames van Harlingen waren goed aan het verdedigen. De opslag ging erg goed en er werd veel druk gelegd. De eerste twee sets waren nog spannend, momenten liep VVH uit. Toch konden ze het op het eind niet afmaken en wist BEO de eerste twee sets te pakken.
VVH was zo dichtbij en begon steeds beter te spelen. De derde en vierde set gingen de dames van Harlingen zo vliegend en had BEO totaal geen weerwoord. Alles werd goed afgemaakt door Harlingen en BEO was er helemaal af. VVH won de derde en vierde set met gemak.
Toen de vijfde set, de dames van Harlingen waren vastbesloten dit vast te houden en ook de vijfde set te pakken. En dit deden ze, BEO had geen schijn van kans. VVH dames 1 van Harlingen heeft de wedstrijd gewonnen met 3-2. De dames hebben fantastisch gevolleybald. Op naar de volgende wedstrijd.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda