Sport

Vsv ?t Baarsje

Door Jeroen Pietersma
Zaterdag 18 juni werd de tweede onderlinge wedstrijd gehouden. Veertien vissers vertrokken om 13.00 uur naar Bolsward in verband met het matige weer. De vangsten waren bedroevend slecht, in totaal werden naar maar 61 vissen gevangen.

H. de Ruiter verspilde zijn kikker en tuigje aan een ‘grote’ in vis het eerste uur en in het tweede uur ving hij een paling van 30 cm met zijn tuigje van het eerste uur. R. Hoekstra wist nog een mooie baars van 23,3 cm te verleiden met een wormpje. B. Toering en F. v.d. Ven wisten de meeste vissen binnen te hengelen. B. Toering heeft ook de grootste vis gevangen; 44,3 cm. Nadat de wind was gedraaid en het stroompje weg was, was er geen leven meer in de sloot.

1. B. Toering 22 vissen 40 punten
2. F v.d. Ven 14 vissen 26 Punten
3. C v.d. Schoot 6vissen 10 punten
4. R. Hoekstra 6vissen 10 punten
5. Y. Stam 4 vissen 5 punten
6. J. Pool 2 vissen 4 punten
7. G. De haan 2 vissen 4 punten

Dinsdagavond 21 juni werd er weer een grote wedstrijd gehouden, de voorspellingen waren redelijk en er waren zeven vissers aanwezig. Om 18.30 uur werd er besloten om aan de Klei Vaart bij Atje Tille te vissen. De vangsten waren slecht, en het weer inmiddels ook. In totaal werden er maar vijftien vissen gevangen waaronder drie snoekbaarsjes. B. Toering wist zeven vissen binnen te hengelen waaronder de grootste baars. J. Slabbekoorn de grootste vis, van 36,8 cm.
1. B. Toering 7 vissen
2. Y. Stam 4 vissen
3. P. Santema 2vissen

|Doorsturen

Buienradar



Agenda