Voetbal

Voorbeschouwing Oerterp ? fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma
Voor aankomende zondag staat er voor fc Harlingen een lastig uitduel op het programma. Na de 1-5 nederlaag tegen Franeker afgelopen zondag gaan de Harlingers komend weekend, ijs en weder dienende, op bezoek bij de nummer drie op de ranglijst Oerterp.

Oerterp mag terugkijken op een prima eerste seizoenshelft. De ploeg van Johan van Slooten is met drie nederlagen toch de meest scorende ploeg van de 3e klasse A met maar liefst 42 treffers. Uit de laatste twee duels voor de winterstop werd er maar liefst dertien keer het doel gevonden. Een makkelijk scorende ploeg dus, die ook dit seizoen weer mee gaat doen voor de prijzen.

Maar voor komende zondag staat er wel een vraagteken bij het duel over al dan niet doorgaan. De consul van de thuisploeg had in ieder geval tot afgelopen dinsdag alles afgelast wat de trainingen betreft. Maar mocht er een doorgang vinden zondag dan moet fc Harlingen zeker uit een ander vaatje gaan tappen wil het niet weer op een nederlaag worden getrakteerd.

Hopelijk beschikt trainer Mulder over wat extra mankrachten. Want die werden afgelopen zondag wel degelijk gemist. Uiteraard gaan de mannen proberen om de schade beperkt te houden en gaan we ervan uit dat er toch minimaal wel een puntje mee naar huis genomen gaat worden.

Het duel staat om 14.00 uur op de planning en wordt gespeeld op de Griene Greide in Oerterp. Mocht de wedstrijd nu onverhoopt toch niet doorgaan dan staat er thuis een oefenwedstrijd tegen 4e klasser Oldeboorn op het programma. Aanvang is dan om 14.00 uur. Via de site van fc-harlingen.nl is er altijd meer informatie te vinden wat betreft afgelastingen. We houden u op de hoogte.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda