Voetbal

Voetbalschool Noordwest Friesland weer van start

Door Jeroen Pietersma
Op vrijdag 11 maart aanstaande gaat de voetbalschool Noordwest Friesland weer van start op het Oostersportpark, het voetbalcomplex van de zmvv Zeerobben.

De voetbalschool Noordwest Friesland is februari 2015 ontstaan met de missie om jeugd tussen de 6 en 13 jaar in de gehele regio extra trainingen op de vrijdag middag/avond te bieden. Sinds de zomer van 2014 werd er al gewerkt aan de opstart van de voetbalschool. Voor deze voetbalschool stelt Zeerobben haar complex en materialen beschikbaar.

Het uiteindelijke doel van de voetbalschool is om iedere individuele speler beter te laten worden op zijn/haar eigen niveau en zijn/haar eigen tempo. Hierbij zorgt voetbalschool Noordwest Friesland ervoor dat er ten alle tijden rekening gehouden wordt met de aspecten van het voetbal spel (onder andere richting, medespelers, tegenstanders, een doel) en gaan men altijd uit van het spelen in balbezit, want zoals Cruijff ooit zei: “Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar één bal”.

Vrijdag 11 maart dus is de start en opgaaf kan via de website van de voetbalschool: http://voetbalschool-nwf.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda