Voetbal

Voetbalclinic door A-selectie Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Woensdag 19 oktober zal de eerste selectie van Zeerobben een trainingsstage organiseren voor de aankomende generatie voetbaltalenten. Deze clinic is bedoeld voor de F-, E- en D-pupillen. Iedereen die in deze leeftijdscategorie valt, ook als niet-lid van Zeerobben, mag zich aanmelden voor deze voetbalbeleving (jongens en meisjes).

Ook dit seizoen gaat de A-selectie opnieuw op dinsdag 3 januari 2016 voor vier dagen naar Spanje. De selectie heeft besloten om de clinic van de afgelopen jaren te herhalen vanwege het succes van de vorige edities Met deze clinic geven zij een startschot voor activiteiten die er nog zullen komen, zowel voor jong als oud. De verdiensten van deze activiteiten zullen zij gaan gebruiken voor hun reis naar Spanje.

Wat is de bedoeling? Woensdag 19 oktober worden de jongste pupillen (JO-9) verwacht om 8:30 uur. Er wordt gestart met een gezamenlijk ontbijt met veel gezelligheid. Vervolgens gaat iedereen lekker het veld op voor een leuke spelmorgen met allemaal verschillende onderdelen. Tussendoor wordt er ranja geschonken, ook wordt er constant fruit uitgedeeld om het energielevel op peil te houden. Rond de klok van 12 uur zal voor deze groep de voetbalclinic erop zitten.

De E- en D pupillen (JO11 en JO13) worden ook woensdag 19 oktober om 10:00 uur verwacht in de kantine van Zeerobben. De voetbaldag wordt begonnen met een training zoals de eerste selectie ook traint. Dus een lekkere pittige warming-up, gevolgd met pass en trap, positiespel, etcetera. Na deze training volgt een lunch. Als dit alles weer achter de kiezen is, gaat men verder met het 4 tegen 4 toernooi, wat uiteindelijk zal resulteren in een winnaar. Prijsuitreiking volgt. Na de prijsuitreiking zit de clinic erop en dit zal rond 15:00 uur zijn.
Voor keepers zal er een keeperstraining worden gegeven zodat eenieder zich kan ontwikkelen op zijn/haar positie.
De kosten: deelnemers JO9 betalen € 10 en niet-leden €12,50. JO11 en JO13: €15 en niet-leden €17,50. Locatie: Zeerobbencomplex. Wat moet je meenemen? Voetbalkleding, scheenbeschermers, voetbalschoenen. Aanmelden kan via a-selectie.zeerobben@hotmail.com, aanmelden kan tot maandag 17 oktober 18:00 uur.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda