Sport

Vierde winterwedstrijd op gewicht

Door Jeroen Pietersma
Op zaterdagmorgen 13 februari is de vierde winterwedstrijd op gewicht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen in Stienser vaart bij Stiens.

Het was grijs, bewolkt en koud weer met een wind van rechts. Tegen twaalf uur kwam de zon erbij. Stiens is normaal gesproken een locatie waar in de winter goed gevangen wordt. Dit keer was het dramatisch. Van de dertien vissers ving alleen Anne Dirk van Assen een vis van 350 gram, de andere vissers hebben de hele ochtend geen stootje beet gezien. Uitzondering was Harrie Olde Olthof, hij ving halverwege de wedstrijd een snoekje. Helaas voor hem telt snoek niet bij deze wedstrijd.

Een aangename verrassing was het toen de Stienser wedstrijdvisser Ruud Roelvink met zijn vrouw om twaalf uur langs kwam met een pan met minestronesoep. De vissers lieten zich deze goed smaken met hulde aan de familie Roelvink.

De volgende winter witviswedstrijd is op zaterdag 12 maart. De locatie is de Kromme Knillis te Akkrum, aan de Leppedyk. Houdt de website van uw vereniging in de gaten, want mogelijk wordt deze locatie gewijzigd. U dient om 08.00 uur aanwezig te zijn voor de loting. Er wordt gevist van 09.00-13.00 uur.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda