Sport

V&K Stenen Man op Jazzdansfestijn in Leeuwarden

Door Jeroen Pietersma
Stichting Sportbevordering Leeuwarden organiseerde zondag weer een jazzdansfestijn in de Harmonie in Leeuwarden. Het werd een prachtig showspektakel van maar liefst twee?ntwintig jazzdansgroepen van uiteenlopende leeftijden. Spannend, ontroerend, verrassend, vertederend en soms met humor. Het publiek en de dansers hebben genoten.


Maar liefst negen Friese verenigingen deden aan het festijn mee. Plezier en dansen stond zondagochtend voorop. Jazzballet leent van andere dansstijlen en dat maakt het ontzettend leuk om naar te kijken. Verlichting, Matrozen, Build a home en De Koffer waren de titels van de vier deelnemende groepen van V&K Stenen Man uit Harlingen. Vier geweldige shows, een indrukwekkende choreografie en stuk voor stuk met een mooi verhaal. En ze deden het fantastisch. Alle vier groepen staan onder leiding van Stephanie van der Wiel. Zij kan absoluut trots zijn op deze talentvolle dansers.
De belangstelling voor het festijn was groot. De zaal was uitverkocht, waardoor een aantal bezoekers moest worden teleurgesteld. Gelukkig konden zij plaatsnemen in de verkleedruimte waar een televisiescherm stond opgesteld. Zo konden ze het hele programma alsnog meebeleven.
Wil jij ook eens dansend in de schijnwerpers staan? Kijk dan voor informatie op de website van V&K Stenen Man; www.venk-stenenman.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda