Sport

Tang Soo Doka?s van Shi Sun in de prijzen

Door Jeroen Pietersma
HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 14 oktober waren in Hendrik-Ido-Ambacht internationale kampioenschappen Tang Soo Do. Aan dit toernooi deden deelnemers uit verschillende landen mee, waaronder Belgi?, Spanje, Griekenland en Engeland.

Shi Sun Tang Soo Do uit Harlingen was daar aanwezig met vier deelnemers, die allen hun uiterste best hebben gedaan. Voor sommigen was dit niet hun eerste toernooi, maar dat maakt het nooit minder spannend. Ook was er één deelnemer mee die pas vijf lessen heeft gehad, maar toch aan het toernooi mee deed om ervaring op te doen.

Dit alles zorgde voor de volgende resultaten: Julian Bakker; zilver met sparren. Jayden Bakker; goud met sparren, goud met loopvormen en brons met wapenloopvormen. Jochem Hendriks; zilver met sparren. Edward Bakker; helaas net buiten de prijzen, maar toch een paar hele mooie partijen gevochten.
Nu maakt Shi Sun zich weer klaar voor de komende examens in november, het volgende toernooi op 18 november en andere toernooien verderop in het seizoen. Tang Soo.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda