Sport

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn weer van start

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen week zijn de lessen van Tang soo do school Jip Kye Sohn weer begonnen. Iedereen is weer lekker uitgerust van de vakantie en enthousiast om weer te beginnen. Op maandagavond begonnen de volwassenen in Het Noorderlicht en op woensdag de jeugd in Het Wad en donderdag in Het Noorderlicht.

Tang Soo Do is een 2000 jaar oude traditionele Koreaanse zelfverdedigingskunst. Verdediging tegen gewapende en ongewapende aanvallers staat hierbij centraal. Bij Tang Soo Do wordt niet alleen het lichaam, maar ook de geest weerbaar gemaakt. Iedereen kan Tang Soo Do beoefenen ongeacht leeftijd, lenigheid, lichaamsbouw of kleine beperkingen.
Daarnaast is Tang Soo Do een prettige en ontspannen manier om de waan van de dag van je af te schudden en een mooie gelegenheid om de lichamelijke conditie te verbeteren. Ook voor de jeugd is het een manier om hun energie op een leerzame en sportieve manier kwijt te raken. De lessen worden gegeven door erkende instructeur en beide hoofdinstructeurs hebben de 4e Dan, en al ruim 15 jaar ervaring in het lesgeven. Voor meer informatie over Tang Soo Do, locatie en lestijden kijk op www.tangsoodojks.nl. Opgeven voor gratis lessen is hier ook mogelijk. Tijdelijk krijg je niet 2 maar 4 gratis lessen. Kijk op onze website en geeft jezelf en/of je kind op voor 4 gratis lessen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda