Voetbal

Sportieve derby fc Harlingen E4 en Zeerobben E7

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd de voetbalwedstrijd fc Harlingen E4 - Zeerobben E7 gespeeld op het terrein van fc Harlingen. De pupillen hadden zin in deze wedstrijd, mede omdat in beide ploegen klasgenootjes van elkaar zaten. Spannende wedstrijd dus!

De teams waren aan elkaar gewaagd, bleek al snel tijdens het spel. Na een spannende maar vooral sportieve wedstrijd kwam Harlingen E4 als winnaar uit de bus. Eindstand 3-2. Na afloop werd de blauwe kaart uitgereikt door de trainer/leider van het E7 team van Zeerobben aan E4 van fc Harlingen. Er was namelijk sportief gedrag vertoond tijdens deze derby.
Vanaf het seizoen 2014/2015 kunnen D-, E- en F-teams sportief gedrag bij alle competitiewedstrijden belonen met een blauwe kaart. Na afloop van elke wedstrijd hebben de teams de kans om de tegenstander een blauwe kaart uit te reiken, waarmee het team wordt beloond voor de sportieve wedstrijd. Het doel van de blauwe kaart is verenigingen en leden stimuleren er een sportieve en plezierige wedstrijd van te maken.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda