Sport

Spinningmarathon voor KWF

Door Jeroen Pietersma
Op zaterdag 16 januari 2016 organiseert Paulien Broekhuizen in Sportcentrum Van Hurck een spinningmarathon ten bate van het Koningin Wilhelmina Fonds. Het evenement begint om half negen.

Zonder veel publiciteit is de spinningmarathon, waarvan de opbrengst naar het kankeronderzoek gaat, nu al een succes. Op dit moment hebben zich vier groepen deelnemers ingeschreven, zodat te verwachten is dat er uiteindelijk zeker zes groepen deelnemers aan het evenement mee zullen doen. Harlingers en niet-Harlingers die nog mee willen doen, kunnen zich tot en met maandag 21 december aanstaande nog opgeven bij Sportcentrum Van Hurck: dit mag telefonisch of via de mail. Als er zes groepen zijn gevuld dan wordt de inschrijving gesloten. Het inschrijfgeld bedraagt tenminste tien euro per fiets per uur. Deelnemers die door sponsoring of donaties hun bijdrage willen opkrikken, zijn natuurlijk van harte welkom! Paulien en Sport- en Squashcentrum Van Hurck weten zeker dat het een gezellige dag gaat worden met een flinke bijdrage aan het KWF!
Geen tijd om mee te doen? Paulien staat aanstaande zaterdag op de Zoutsloter Kerstmarkt: serviceclub Lions Harlingen sponsort haar deelname aan Alpe d'Huzes door het verkopen van uiteenlopende versnaperingen. De opbrengst van de deelname van Paulien komt vanzelfsprekend ook ten goede aan de kankerbestrijding.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda