Sport

Skeelertraining STC De Eskimo?s

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Ook dit jaar verzorgt schaatstrainingsclub De Eskimo?s een aantal zomertrainingen waaronder de skeelertraining. De skeelertrainingen starten op dinsdagavond 2 mei en lopen tot eind september als het weer het toe laat.

Er wordt getraind op de skeelerbaan Achlumerdijk in Harlingen tegenover MCL De Batting. Op dinsdagavond trainen de pupillen en beginners van 18.30 tot 19.30, junioren en gevorderden van 19.30 tot 20.30 uur. De begeleidende trainers zijn Johan Dekens en Harm Jansen van de IJsleeuwen. Tijdens de training rijden leden van de Eskimo’s en de IJsleeuwen samen in groepen ingedeeld door de trainers op niveau.

De kosten voor deelname aan de trainingen zijn voor leden €25,-, voor niet-leden t/m 17 jaar €30 (zomerlidmaatschap). Voor niet-leden vanaf 18 jaar kost het zomerlidmaatschap €35.
Opgave voor de trainingen kan door een mail te sturen aan stc-eskimos@hotmail.com. Vermeld hierin wie je bent, je adresgegevens, emailadres en telefoonnummer. Als je over whatsapp beschikt is het ook handig om dit te vermelden met je nummer. Er wordt door de trainers vaak een groep gemaakt om gemakkelijk te kunnen communiceren over bijvoorbeeld uitval.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda