Sport

Rood-oranje Toernooi TV Ready

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Met 19 kinderen en nog meer ouders, opa?s, oma?s en begeleiders op en naast de baan was het afgelopen zondag een dolle boel op het Cleem Heeger Tennispark in Harlingen. Hier is het verslag van TV Ready.

We begonnen om 11 uur in de kantine met een vers kopje koffie voor de ouders. Daarna ging Fenno samen met de kinderen enthousiast de baan op, waar de toeschouwers konden genieten van prachtige wedstrijdjes. Na ruim een uur tennissen was het tijd voor een broodje knakworst en wat drinken, waarna de meesten alweer snel stonden te popelen om nieuwe partijtjes te spelen.?De spelers werden onderverdeeld in twee groepen. Er werden steeds enkels tot 7 punten gespeeld en de winnaar verdiende een kaart voor z’n groep. Dit zorgde voor gedrevenheid, teamwork en vooral sportief spel.
‘Tenniskids’ is een systeem dat verschillende baanlengtes en verschillende soorten ballen gebruikt. Vandaag werd er gespeeld met rode ballen; deze stuiteren iets minder hoog op. Hierdoor zijn de rally’s langer en dat zorgt er automatisch voor dat de jongste spelers extra gemotiveerd raken. En dat zagen we! Super dat jullie allemaal meededen en ouders bedankt voor jullie positieve aanmoediging. Graag tot ziens bij TV Ready. Voor meer informatie over onze tennisvereniging: www.tvready.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda