Voetbal

Pupil van de Week: Viggo Zijlstra

Door Jeroen Pietersma

Ik ben Viggo Zijlstra en ik ben 8 jaar oud. Bij de aankomende wedstrijd tegen Nicator 1 ben ik pupil van de week! Ik voetbal nu voor het derde jaar bij fc Harlingen. Ik zit in het team JO9-2G en daar ben ik zowel keeper als spits, dit wissel ik af met Luuk. Eerst was ik alleen spits, maar toen ik een keer op doel ging omdat we geen keeper hadden vond ik het erg leuk en hield ik veel ballen tegen. Ik vind het heel leuk om in dit team te spelen en ik kan niet wachten tot de competitie weer begint!
Ik zit op de Sint Michaëlschool in groep 5B bij juf Ineke en juf Margreet. Rekenen vind ik superleuk. In de pauzes ben ik vaak in de voetbalkooi te vinden. Als het weer wat beter word ga ik na schooltijd vaak naar het trapveldje vlak bij ons huis. Op zondagavond mag ik altijd nog even voetbal op TV kijken. Twee jaar geleden mocht ik lang opblijven om de wedstrijd van Nederland tegen Argentinië te zien. Jammer dat ze die wedstrijd verloren…
Mijn favoriete club is FC Barcelona en ik vind Messi de allerbeste speler van de wereld. Soms mag ik wel eens met mijn moeder mee naar SC Cambuur en daar vind ik Van der Streek de beste speler. Ik hoop dat ze de beker gaan winnen want dan mogen ze Europees voetbal spelen.
Ik heb veel zin in zondag en ik hoop dat fc Harlingen gaat winnen!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda