Sport

Podiumplaatsen voor V&K-Stenen Man op landelijk turntoernooi

Door Jeroen Pietersma
Zaterdag begon het tweedaagse toernooi in Hellendoorn. Het bijzonder mooie toernooi waaraan turnsters uit het hele land meedoen is altijd een bijzonder evenement. Er zijn wedstrijden op verschillende niveaus. Dit maakt dat je als tunster mooi kunt zien waar je nu staat en wat je nog moet trainen.

Het niveau tijdens de wedstrijden ligt erg hoog. Er doen grote turnverenigingen mee. Deze clubs beschikken vaak over een eigen turnhal en door de grootte van de club over meerdere trainers. Met een prijs naar huis gaan als kleinere is club daarom uniek en heel bijzonder. Alyssa, Mirthe, Noortje, Denise, Judith, Michelle, Lisa en Marit lieten mooie uitvoeringen zien en er waren ook veel leermomenten.?Een grote domper op deze dag was de zware blessure die Michelle tijdens haar vloeroefening opliep. De hele turngroep leeft enorm met haar mee en hoopt voor haar op een spoedig herstel.

De zondag was ook een speciale dag. Esther startte samen met Berber. Mooie oefeningen en Berber behaalde maar liefst goud. Féline, Emma en Puck kwamen daarna in actie. Emma viel met haar vierde plek net buiten de prijzen. Senna deed haar uiterste best in de daarop volgende ronde, maar kon zich in deze zware poule net niet plaatsen in de top tien. Chantal was afgelopen zondag in de ‘winning mood’ en mocht de bronzen plak mee naar huis nemen in de laatste ronde. Het was in ieder geval weer een mooie wedstrijdervaring. De eerste van dit seizoen en dat biedt perspectieven. Juf Marian zorgde voor de goede begeleiding. De volgende wedstrijden worden op 12 december gehouden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda