Sport

Plus Lunenborg hoofdsponsor Caspar de Robles toernooi 2016

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Op 13 aug a.s. organiseert Zeerobben een groots voetbaltoernooi voor 1e elftallen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De organisatie is er in geslaagd om een hoofdsponsor vast te leggen voor dit jaar met de intentie om ook voor jaren 2017 en 2018 verbonden te blijven aan dit toernooi. Afgelopen zaterdag werd de sponsorovereenkomst door Maurice Luneborg ondertekend in het bijzijn van de toernooicommissie.

Naast een financiële ondersteuning zal Plus Lunenborg ook alle aanwezige deelnemers voorzien van een lunch. Het toernooi waaraan door 2 hoofdklassers, 5 1e klassers en Zeerobben wordt deel genomen is gratis toegankelijk. Naast deze hoofdsponsor zijn er ook nog 12 subsponsors die het toernooi financieel mogelijk maken.

Het Caspar de Robles Plus Lunenborg toernooi zal in augustus voor de 1e keer worden georganiseerd. Het doel is natuurlijk om dit toernooi zo succesvol te laten verlopen dat het een jaarlijks terugkomend toernooi zal worden dat voor de deelnemende verenigingen een goede afsluiting is van de voorbereidingsperiode op de competitie De deelnemende verenigingen zijn:

HVV Hollandia Hoorn Zondag Hoofdklasse C
LAC Frisia 1883 Leeuwarden Zondag 1e Klasse K
FVC Leeuwarden Zondag 1e Klasse F
Drachtster Boys Drachten Zaterdag 1e klasse E
BCV Bergum Zaterdag 1e Klasse E
D’ Olde Veste Steenwijk Zaterdag 1e Klasse E
CVV Oranje Nassau Groningen Zaterdag Hoofdklasse C
Zmvv Zeerobben Harlingen Zaterdag 2e Klasse I

|Doorsturen

Buienradar



Agenda