Sport

Okke Hel vindt nieuwe sponsors meisjesteam de Danser

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Aan het begin van het nieuwe seizoen zijn Hoekstra & Partners Leeuwarden en Hiemstra Financi?le Diensten Franeker bereid gevonden om het meisjesteam ?De Danser? van ?Okke Hel? voor de komende drie jaar financieel te ondersteunen. Het sloeproeien zit duidelijk weer in de lift. Dit blijkt wel uit het feit dat Okke Hel inmiddels bijna 20 jeugdleden telt. Naast het meisjesteam ?De Danser? is er ook een jongensteam varend in de sloep ?de Tobbe? actief.

Nieuw dit jaar is dat beide teams aan de Harlingen-Terschellingrace (HT) mogen deelnemen. Voor alle roeiers en roeisters uit heel Nederland geldt deze prestigieuze wedstrijd als hét hoogtepunt van het roeiseizoen. De jonge meiden, gemiddeld 15 tot 16 jaar, zijn onder bezielende leiding van stuurman Simon Koornstra (roepnaam Speedo Simooon) al fanatiek in training.

Op de Danser zijn inmiddels de namen en logo’s van beide sponsoren aangebracht. Tevens hebben Hoekstra en Hiemstra tien prachtige sweaters voor de meiden aangeschaft. De meisjes van het roeiteam ‘de Danser’ zijn hiermee uiteraard zeer in hun nopjes en zullen hun uiterste best doen om tijdens de HT-race op vrijdag 6 mei Okke Hel en hun sponsors Hoekstra en Hiemstra zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

 

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda