Voetbal

Nieuwe sportmasseurs fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Sinds begin van dit seizoen was de functie van sportmasseur bij fc Harlingen vacant. Dit nadat Harry Bangma te kennen had gegeven dat hij er door omstandigheden mee moest gaan stoppen. Het viel niet mee om voor hem een goede opvolger te vinden. Een geschikte kandidaat vinden die twee avonden per week en vrijwel de gehele zondag beschikbaar is. Dat is niet gemakkelijk. Maar sinds enige weken heeft fc Harlingen zelfs een team van sportmasseurs dat bestaat uit Frank Pietersma, Jelle Talhout en Marga Potma.

Marga Potma woont in Sneek maar is voor velen binnen de vereniging geen onbekende. Marga is in het verleden namelijk al eens sportmasseur geweest maar dat was destijds bij vv Harlingen. Hoewel ze in Sneek woonachtig is, ‘ver-Harlingst’ ze in rap tempo. Ze is namelijk de wederhelft van Hielke Jager, ook geen onbekende binnen de vereniging.

Frank Pietersma is geboren en getogen in Harlingen en is als voetballer actief als lid van de A-selectie van Zeerobben. Frank heeft enige tijd geleden zijn diploma sportmassage aan het CIOS behaald en zodoende is hij dan ook benaderd. Frank was gelukkig meteen enthousiast en we zijn dan ook erg blij dat Frank onderdeel is van het massageteam.

Jelle Talhout is evenmin geen onbekende binnen de club. Zo is hij zelf speler van zowel het 4e als de 35+, maar indien nodig ook van het 3e, 6e en 7e. Jelle volgt sinds kort de opleiding sportmassage en kan dan ook mooi praktijkervaring opdoen binnen de vereniging. Onder toeziend oog van Marga en Frank moet dat natuurlijk helemaal goed komen.

Fc Harlingen is erg blij met het trio specialisten en hoopt hier als vereniging dan ook lange tijd veel plezier van te hebben. Marga, Frank en Jelle zijn dinsdag- en donderdagavond op de club aanwezig. Tot 20.00 uur zullen ze de A/B selectiespelers van dienst zijn en van 20.00 uur tot 21.00 uur kunnen ook de overige leden ‘inlopen’.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda