Sport

Nieuwe docente voor de danslessen van V&K-Stenenman

Door Jeroen Pietersma
Deze maand neemt de vereniging helaas afscheid van Stephanie van der Wiel. Stephanie danst al van jongs af aan bij de vereniging en heeft na de nodige opleidingen de lessen over genomen van Bouwien Hoekstra. Ze heeft vele mooie en originele choreografie?n gemaakt en heeft altijd met veel enthousiasme voor de groepen gestaan.

Met de selectie dansgroep Impuls maakte ze vele dansen die op zeer uiteenlopende locaties te zien zijn geweest. De laatste jaren is het lesgeven in Harlingen steeds moeilijker te combineren geweest met haar andere werkzaamheden. Dit heeft tot het besluit geleid dat Stephanie op haar beurt het stokje weer doorgeeft aan een andere enthousiaste docente. Het bestuur wil Stephanie ontzettend bedanken voor het vele plezier dat ze de leden heeft bezorgd tijdens de lessen en de optreden en wensen haar veel succes toe met haar verdere carrière.

De docente die vanaf nu voor de groepen staat is de Harlingse Kikki Ligthart. Kikki is geen onbekende binnen de vereniging, ook zij is ooit begonnen als leerling bij V&K-Stenenman en is inmiddels ervaren genoeg om zelf haar passie voor dans over te brengen op anderen.
Kikki is student aan de MBO dansopleiding D'drive in Leeuwarden. Van jongs af aan is ze al bezig met dansen in allerlei verschillende stijlen. Ze heeft er ontzettend veel zin om de jazz lessen over te nemen en mooie choreografieën neer te zetten samen met de groepen. Ze kan niet wachten om haar danservaringen te delen met iedereen die dat leuk lijkt.
Er is nog ruimte in de groepen en ieder die het leuk lijkt om te komen dansen is van harte welkom. Je mag twee keer gratis meedoen. Dit geldt trouwens voor alle lessen binnen de vereniging. Kijk op de site voor de mogelijkheden: www.venk-stenenman.nl
In verband met de nieuwe docente en wat nodige reorganisatie van de groepen zijn er nieuwe trainingstijden voor de jazzdans:

Maandag locatie Waddenhal
18.30-19.30 uur 11 t/m 15 jaar
19.30-20.30 uur dames

Dinsdag locatie gymzaal van 't Wad
16.00-17.00 uur 6 t/m 10 jaar

|Doorsturen

Buienradar



Agenda