Sport

Nauta?s Schildersbedrijf kampioen Fond Tour

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Al tal van jaren organiseert PV Ons Genoegen een bedrijven-sponsorcompetitie met vijf onderdelen, waaronder de Fond Tour. Deze werd vorig jaar gewonnen door ?Bierma voor al uw Bestrating?. Dit jaar is Nauta?s Schildersbedrijf de winnaar.

De prijzen voor de Vitesse en de Mid-fond zijn reeds uitgereikt aan Brasserie de Jasmijn en Cor Nijkamp Bloemen. En Age Zijlstra kon nu de bloemen en de beker overhandigen aan Eele en Wim van Nauta’s Schildersbedrijf. De tweede plaats was voor Grafisch Centrum Harlingen, 3) Beheer en Onderhoudsbedrijf Smit Vlieland, 4) Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen en 5) Bouma all in Klus Service. De andere sponsoren waren in willekeurige volghorde: Slagerij Marten van de Zee op de Spektmarkt, Café de Tuinzicht in de Nieuwstraat, W en T voor al uw advies Sexbierum, Architecten Bureau Alynia, Copini Brillen en Contactlenzen, Cleaning Service Fryslân, Visser Containers en Recycling, Groente en Fruit Kwekerijen AC Hartman, Harlingenboeit.nl, Harlinger Courant/Flevodruk, Bouwbedrijf Bruinsma, Hotel Zeezicht Vlieland, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Harlinger Benzinestation Q8 Nico en Ingrid Porte, LA & D Holland, Café de Lanen, Harlinger Timmerbedrijf, Antiek winkel de Timmerschuur Terschelling, Haard Hout Noord-Nederland.
Binnenkort volgen nog enkele sponsorprijzen, voor ‘Jonge Duiven’, de Natour en tenslotte het Generaal Kampioenschap alle Sponsorvluchten.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda