Sport

Minioren SG FZC?54-De Vikings bouwen aan mooi seizoen

Door Jeroen Pietersma
Waar drie weken geleden de eerste wedstrijd samen met de junioren was, mochten ze afgelopen weekend hun eigen wedstrijd zwemmen. Dit werd gedaan in thuisbad ?Het derde Haad?. Ondanks dat het vroeg in het seizoen is en er vooral getraind wordt op techniek werden er alweer veel persoonlijke records gezwommen. De ene nog groter dan de andere.

De grootste verbetering werden gedaan door Dinand Trinks, op de 100 vrij wist hij maar liefst twaalf seconden van zijn oude record af te halen, nieuwe tijd 1:39.41. Jannoula Jaspers zwom op de 50 schoolslag een pr van vijf seconden en zwemt nu de 50 school onder de minuut, 59.00. Jip Bakker won zijn programma 200 vrije slag met een grote voorsprongen en een verbetering van dertien seconden op zijn oude tijd. 2:42.04.

In totaal wist SG FZC’54 – De Vikings zes keer hun programma te winnen, werden ook zes keer tweede en vier keer derde in hun programma. Jip Bakker en Amber Lubbers waren beide twee keer eerste, Jannoula Jaspers één keer eerste en één keer tweede. David da Silva Miranda is drie keer tweede geworden en Wytse Broekstra is twee keer tweede geworden. Mare Broekstra, Gabriella Da Silva Miranda en Wesley Hamstra zijn alle drie één keer derde geworden. De afsluitende estafette 4x50 vrije slag werd gewonnen door Jip, Amber, David en Mare. Gezien deze start van het seizoen kan er nog veel vuurwerk worden verwacht van het team.
Kijk voor de volledige uitslag op FZC54.nl of zvdevikings.nl

|Doorsturen

Buienradar



Agenda