Voetbal

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie

Door Jeroen Pietersma

Wedstrijden B poule
De Bock Computers – Poelstra ZWF Ontwerp 5-0 Reglementair
PoPaLo – Cafe ’t Skutsje 5-0 Reglementair
Beide wedstrijden werden reglementair met 5-0 gewonnen door PoPaLo en de Bock Computers. Dit omdat de tegenstanders niet konden spelen, en dat is jammer nu laat je de tegenstander toch in zijn hemd staan want ook zij kunnen dan niet spelen. Als er echt een reden voor is dan is dat overmacht maar anders kan je toch wel vijf man bij elkaar trommelen om even te voetballen? Hopelijk gaat dit de komende wedstrijden wat beter dat zou mooi zijn.

Veltman Maritiem – Futsal Harlingen 11-6
Het regende hier doelpunten ze vlogen er in als raketten. Justin Attema opende de score 1-0 en terwijl de mannen van Futsal nog stonden te slapen maakte Soulaimen Snoussi al 2-0. En Soulaimen Snoussi was meteen een van de topscorers hij maakte nog drie treffers. Justin Attema prikte er nog vier in en Kevin Hobgen en Frank Pietersma ieder één. Dat waren er dan maar liefst elf doelpunten voor Veltman. Voor Futsal Mark de Rooy 1x, Raymon de Ronde 1x en Bouwe v.d. Veen deed het ook niet verkeerd en maakte er maar liefst vier. Dat was niet genoeg Veltman won met maar liefst 11-6.

De Loods – de Zwaan 2-10
Er leek een wonder te geschieden want de mannen van de Loods namen brutaal de leiding door een doelpunt van de onnavolgbare Jim Reitsma, 1-0. En dat was meteen hun eerste doelpunt ooit. Daarna gingen de Makkummers in de aanval maar de Loods hield lang stand. Ze hadden als het ware een soort Berlijnse muur om hun doel heen gebouwd. Maar toen was daar Stefan Kooistra die de muur slechte en 1-1 maakte. En ondanks hun geweldige inzet kon de Loods een doelpuntenregen niet voorkomen. Jelle Attema maakte 1-2, Daniel B 1-3 en zo ging het even door. Daniel B scoorde 2x, Jelle v.d. Velde 1x, Jelle Attema 2x, Jason Koornstra 1x en Stefan Kooistra zorgden samen voor tien doelpunten voor de Zwaan. Maar de mooiste maakte Herre Roukema en dat betekende dat de eindstand 2-10 werd.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda